top of page
Houten frame van huis

Diensten

Een compleet project of een kleinere verbouwing. Voor Cornelia Multiservices is het geen probleem. Met onze ervaring als aannemersbedrijf en timmerman pakken we elke uitdaging aan en gaan we samen met u voor het beste resultaat voor uw woning, bedrijfspand, kantoor of winkel.

huisplan

01

Aanname compleet project

Een complete klus of renovatie uit handen geven? Bij Cornelia Multiservices denken we graag met u mee en zorgen we voor een stress-vrije verbouwing. We horen graag waarbij we u kunnen helpen.

02

Timmerwerk

Wij voeren alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit zoals kozijnen, binnendeuren, vloer- en plafondplinten en plafondverlaging. Ook buiten zijn wij actief, onder andere met timmerwerk aan buitenbekleding en boeiborden, in onder andere Trespa. 

pexels-ono-kosuki-5974235.jpg
WhatsApp Image 2022-08-09 at 2.28.17 PM.jpeg

03

(Gips)wanden

Bij een gipsmontage wand wordt een metalen/houten frame voorzien van gipsplaten, . Dit kan gebruikt worden om gemakkelijk een lichtgewicht scheidingswand te creëren. 

04

(Gips)montage

Bent u op zoek naar een oplossing voor die koude buitenmuur, het creëren van extra kantoorruimte of een extra slaapkamer op de zolder? Met een scheidingswand in de vorm van een metal stud wand is dat een eenvoudige klus.

pexels-ksenia-chernaya-5691476.jpg
bottom of page