top of page

ONZE DIENSTEN

Sinds onze oprichting in 2010 lopen we voorop met de nieuwste producten en technieken en bieden we een breed scala diensten aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Van intensief projectmanagement tot projectoverzicht, we doen het allemaal tegen de scherpste tarieven op de markt. Bel ons vandaag nog voor een gratis consult.

pexels-ksenia-chernaya-5768217.jpg

Gipsmontage

Bent u op zoek naar een oplossing voor die koude buitenmuur, het creëren van extra kantoorruimte of een extra slaapkamer op de zolder? Met een scheidingswand in de vorm van een metal stud wand is dat een eenvoudige klus.

Metal stud gipswand

Over het algemeen denkt men bij een gipswand aan een regelwerk of frame van hout waar gipsplaten tegenaan gipsplaten geschroefd. Deze platen worden daarna met een stuclaag afgewerkt en eventueel daarna met behang of verf. Maar het hout kun je ook vervangen door speciale stalen profielen, vandaar de naam metal stud; “metalen dragers”

Het nadeel van een houten regelwerk is het de bewerkelijkheid en ook wel de hogere kosten. Hout is over het algemeen een duur product, vooral als het van goede kwaliteit moet zijn. Een voordeel van een houten frame kan zijn dat deze enige verticale belasting kan verdragen mits de constructie stevig genoeg is. Een metal stud gipswand daarentegen mag niet verticaal worden belast als dragende constructie voor bijvoorbeeld een verdiepingsvloer.

pexels-ksenia-chernaya-5691594.jpg

Gipsmontage wanden

Bij een gipsmontage wand wordt een metalen/houten frame voorzien van gipsplaten, . Dit kan gebruikt worden om gemakkelijk een lichtgewicht scheidingswand te creëren. 

 

Wat zijn de voordelen van gipsmontage wanden? 

Er zijn enkele voordelen aan het gebruik van metal-stud wanden in uw woning of uw (kantoor)pand. Het belangrijkste voordeel is dat de platen snel geplaatst kunnen worden. Doordat de platen licht zijn, zijn ze namelijk makkelijk te hanteren en te bevestigen. Verder zijn de gipsmontage wanden een goede isolator voor warmte en geluid. Een ander belangrijk voordeel is dat de gipsplaten ongevaarlijk zijn voor de gezondheid van u en uw naasten. Het gaat bovendien om duurzaam materiaal, wat de gipsplaat ongevaarlijk maakt voor het milieu. 

De metal-stud wanden zijn te leveren in verschillende soorten en afmetingen. Er is variatie mogelijk in profielen, beplating en isolatie. Op deze manier is er altijd een gipsmontage wand die aansluit bij uw eisen en wensen. Zo zijn er tussen de wanden verschillen in akoestiek, brandwerendheid, vochtbestendigheid en of de wanden stootvast zijn. 

pexels-ono-kosuki-5974235.jpg

Timmerwerk

Multiservice afbouw voert diverse timmerwerkzaamheden uit. Heeft u een kleine of grotere klus die u graag uit handen geeft? Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken wij graag wat multiservice voor u kan betekenen. 

 

Wij voeren alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit zoals kozijnen, binnendeuren, vloer- en plafondplinten en plafondverlaging. Ook buiten zijn wij actief, onder andere met timmerwerk aan buitenbekleding en boeiborden, in onder andere Trespa. 

bottom of page